De Oude Tol - Jouw stijl in huis

De Oude Tol - Naarden Vesting

Niets is zo persoonlijk als je huis. Na een drukke dag is het fijn om thuis te komen op een plek waar je je prettig voelt. Wij begrijpen dat. Tevreden klanten is wat ons iedere dag weer motiveert en inspireert. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we graag naar jouw wensen en geven we een advies op maat.

Onze showroom van zo’n 450 m2 heeft voor ieder wat wils. We nodigen je dan ook van harte uit om je te laten inspireren in ons woonwarenhuis in Naarden!

Over ons
Vol passie, persoonlijk en met oog voor detail. Dat is hoe wij werken. Klanten helpen hun eigen stijl te vinden is iets waar we ontzettend veel energie van krijgen. In onze prachtige showroom in Naarden-Vesting hebben we meubelen van vele bekende merken staan. We kunnen hiermee je huis van top tot teen inrichten, van bankstel, naar hippe eettafel of leuke kussens voor wat sfeer. Aangezien we vele mogelijkheden hebben om de meubels te personaliseren hebben we echt voor ieders wat wils. Uniek en op maat gemaakt. We helpen je graag verder. Zien we je snel in onze showroom?

John & Linda

Kom langs voor een persoonlijk advies

Wij zijn op afspraak ook open buiten onze reguliere openingstijden!

U kunt gratis parkeren op onze parkeerplaats direct naast onze showroom.

035 - 69 40 770

06 - 18 25 16 19

ADVIES OP MAAT

Je interieur is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Met alle verschillende stijlen en mogelijkheden kan het soms lastig zijn om te kiezen wat bij je past. Ben je juist op zoek naar rust in je woning? Of kies je voor een meer uitdagendere stijl. Met onze jarenlange expertise kijken we graag over je schouder mee. Samen met jou kijken we graag naar hoe we jouw woning het beste kunnen indelen en welke meubelen het best passen bij jouw wensen. Naast meubelen is het gebruik van kleur ook heel bepalend voor de sfeer. Op basis van foto’s van jouw woning kijken we naar de mogelijkheden en welke kleuren het beste gebruikt kunnen worden.

Werkwijze
In onze showroom ben je van harte welkom voor een adviesgesprek. Op basis van de meubelen die je mooi vindt kiezen we een stijl. Heb je voor jezelf al een moodboard gemaakt? Of foto’s uit tijdschriften of van internet van interieurs die je aanspreken? Neem deze dan zeker mee. Daarnaast is het fijn als je wat foto’s meeneemt van je huidige interieur. Zo krijgen we een nog beter beeld van de ruimtes. In onze showroom hebben we vele boeken ter inspiratie liggen. Op basis van de collectie kijken we welke stijl het beste past.